Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 17 februari



bitande köld
busken vid fågelbordet
fjäderklädd




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-17 13:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
snyggt!
2015-02-24

  lila fjäderblomman VIP
gillar!
2015-02-22

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om fågelblandningen av
ord i den här haikun.
"buske - fjäderbuske - fågelbord"
Fint!
2015-02-18

  Gunwale VIP
Tappade fjädrar eller hela fåglar? I alla fall värmer de väl något.

(B,K,B,F-B, F-K i de bärande orden. Det kanske inte säger något, men jag har färg på bokstäver, och det blev för mig vackert blått och lite grönt (F) dikten igenom!)
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva