Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Take it easy

Till dig som i butiken

eller på gatan

springer så nervöst

så du springer i vägen

eller springer på mig

 

Till graven

hinner vi alla!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-17 15:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, alla ska vi den vägen vandra! Så vi borde lugna oss lite.
2015-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-02-17

  Ingrid Trolle
De springer ju
definitivt inte för
livet.
Bra text
2015-02-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men en del tycks ju ha djävligt bråttom dit
2015-02-17

    ej medlem längre
helt riktigt
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP