Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra apor


De spelar
klassisk musik
i vardagsrummet

De är däggdjur allihopa
Asociala apor
De slänger avföring omkring sig

Det är inget att vara stolt över
Jag fick en fläck
på min enda kostym

är
inget
längre
heligt

Jag behövde komma därifrån
så jag knackade och ropade
hur länge som helst
men ingen svarade


Dörren var låst från utsidan


Äsch
jag släppte tanken
och försökte ta mig samman

Ropen kom
från vardagsrummet
De bad mig sätta mig i soffan igen,
så jag gjorde det

Det var ändå uppenbart
att fläcken inte skulle gå
att tvätta bort




Fri vers av Bortklemad
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-17 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet