Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


fri


jag springer under månen
smutsig och fri
och allt som jag vill
allt som jag har längtat
söta parfymer av buskar
stora stenar av alabaster sten
allt som jag ville


detta är mitt land
med min fader moder broder
så ädel och så stark
snart så är jag hemma
här bland mina grannar och tillhörigheter som jag hör
och även om nån tvivlar på
så kunde dom inte har mer fel



jag är en förrymd slav från Thrakien
en fast kedjad slav som gladiator skolan visade upp
som etsar fast på varje vägg
det är väl ändå allt ni någonsin ville
allt jag någonsin inte ville
allt jag någonsin inte ville










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 190 gånger
Publicerad 2015-02-17 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez