Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor vincit omnia

Något hade saknats i den

store starke mannens liv

När han mötte den

vackra sensuella kvinnan

löstes hans bistra anletsdrag

upp i ett salig uttryck

Blodet pulserade för högtryck

i hans ådror

och hans ögon

hade fått nytt liv

Nu var det inte längre

krona för krona som gällde

Kärleken hade besegrat

materien




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-17 19:52



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Rätt så.
Amor vincit omnia!

2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP