Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Streaming love

En gång

var min egenkärlek

så stor

att den svämmade över

och räckte till

även för andra

Det var en härlig tid




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-17 20:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det är då vi är bäst!
Härligt skrivet!
2015-02-25

  Connie
Gillas mycket!
2015-02-23

    ej medlem längre
Väl förmedlat :)
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP