Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina andetag är så tunga nu sofie




de säger
fall inte
snälla du
och jag säger
nej nej
och de skriker
fall för fan inte
och jag säger
nej nej
fast jag inte
rört mig ännu
och de verkar veta
att jag kommer göra det
fast jag inte
rört mig ännu
men de säger
fall inte
snälla du
men jag verkar falla
jag verkar falla
och jag saknar dig
och det är mörkt nu
och de skriker
fall för fan inte nu
och jag jag säger
näe vi får se
och jag älskar dig
sofie
jag faller från dig
eller du från mig
sofie
jag rör mig inte
men du får mig falla
eller flyga eller
stanna
och de säger
stanna
stanna hos oss
och mina andetag är så tunga nu sofie
var är du
du hjälpte mig alltid andas sofie
nu säger de
att jag faller
var är du nu
sofie







Fri vers (Prosapoesi) av Stefan Ek
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-18 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek