Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvädersgatan

Det kändes så himla rätt
att kyssa dig just då

Jag som alltid annars väntar
Väntandes
På begäran

Vi skrattade åt samma skämt i Mean Girls
Och på balkongen sa du att
mina favoritcigaretter också är dina

Du är en storm av känslor och finkänslighet
Och jag var bara tyst
med en orkan på insidan




Fri vers av Vendelay
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-02-18 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vendelay
Vendelay