Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på födelsedagen 1 Mars./Poetisk nostalgi/


Drömmer om våren/Poetisk nostalgi/

 Blundar i de sista ögonblicken av vintern ,drömmer om våren.

  

Jag väntar på våren med glädje,

Jag saknar den klarblå himlen.

De råa gröna grässtrån,

Kvittrande fåglar vid  fönstren.

 

Dem trevligaste s dagar, diskret doft av violer.

Distinkta vita snödroppar.

Rosor skymtade vid solnedgången,

Leenden, varma stjärnklara nätter.

 

Jag väntar på våren,Väntar på dig kammarat.

Idag visade sig "sotare på vägen

Oro, nöd, sorg, smärta, var som bort blåst

Sjukdomen  gick som i rök.

 

Den svala vinden i Mars månad

Bär med sig mina varmaste tankar,

 Mina lyckönskningar för mina trogna läsare,

 Glädje och leende, soliga dagar är på väg tillbaka bara för oss.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-18 09:52



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Otrolig! det hade jag ingen aning
Tack så mycket.
2015-02-18

    ej medlem längre
Ja nu är det inte långt kvar. Den 22 februari hette dagen i gamla tider Petrus Cathedratus, men man sa "Peter Katt". Och det hette att Peter Katt börjar våren.
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP