Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörjekärl

 

ur mina händer
ett kastell

av åkerjordens landskapsstig

vattenvägar ansluter
och formar

en skör

lerkruketanke




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 972 gånger
Publicerad 2006-04-11 16:34



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
fint och skört bejb!
2006-04-12

  Bodil Sandberg VIP
Vilken underbar poesi...vilka utomordentligt poetiska rader...som alltid av dig Daniel
2006-04-11

  Cris
Så skönt...en lerkruketanke

formas av vatten ledda genom händer
blir formen av tanken förhoppningsvis fin

en sorglig tanke...en skör en... snyggt
gillas
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP