Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sent om natten


galenskrev

Kom nu innan mina eldar krymt av objektiva linsens sakliga sak
Skaften är så tunna
är en ros.

Stackars galna räv av siden
du ska rädda mig
och mammas lösgom suckar tappert
i en ask som fönstret håller
isen hackar när den smälter
är brustna hjärtans lilla himlavalv
är städerska på hotellet
är din
är allas
galna fru och man
den som ingen vill betala
när morgonen är här.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-18 20:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det går en ström av bilder genom din dikt, jag läser den om och om igen!
2015-02-20

  Lars Hedlin
Brillaiant!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP