Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys upp min stig

Jag gick fel vid stigen

därborta 

Tappade modet

blev av med hoppet

All ork försvann

 

Det är mörkt överallt 

runt omkring mig 

Jag är vilse och vet 

inte var jag är 

Inte vem jag är 

 

Kom hjälp mig 

 Lys upp min stig 

Jag vill hitta rätt 

Så jag kan få 

komma hem igen 

 

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-18 16:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Till slut så ser du den lilla låga som växer sig allt starkare igen/ kram
2015-10-19

  träsnidaren
Igenkännande tankar.
Du fångar dem mycket väl!
2015-03-14

  Ingrid Trolle
Berörande text
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP