Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder.



Jag går så långt jag orkar
innan jag vänder.
Vid en nerdragen persienn.
En vinterstängd butik.
Gatorna har börjat torka.
Bussarna har slutat gå.
Ur ett sprucket brunnslock
kommer ljus.
Klockan är två.
Man hör inte längre havet.
Vinden har tagit över.
Ur ett sprucket brunnslock
kommer musik.








Fri vers av kalle ankus
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-18 19:15



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Man anar en kultur i
Underjorden i de sista
raderna. Gillar det!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus