Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Läs © anakreons vers här https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1845352 det enda fotot jag har med fötter


Fotens dag - inspirerad av allas vår versmakare © anakreon

 

 

tänk va' bra med Fotens da'
tänk va' allt en Fot kan göra
sparka boll och sparka alla
lata som på jobbet lalla
sådan da' är bra att ha!

fordomdags även förföra
kunde Fot i liten sko
om på sägner man ska tro,
än idag får Foten föra
mänskan kring, ett hedersgöra!

tänk att ingen förut tänkt
på vad allt oss Foten skänkt
på att ingen av oss går
bakåt, fram, åt sidan eller står
utan Fot! man blir ju kränkt

 

om man är en Fot, vill säga
fysisk eller vers- kan kvitta
viktigast det är att hitta
nått att skriva, ord att väga.
Tanken går som fötter pläga.

 

2015-02-18 19:52




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-18 19:18



Bookmark and Share


  Deva
Du är värd mer än 100 fotnoter;-) roligt med bra flyt. Tack för det!
2015-02-20

    ej medlem längre
Helt suveränt bra!
2015-02-18

  walborg
Suveränt roligt att läsa!!!!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP