Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fall för en trädgård!

Biet faller för ett vackert Bi
säger till henne den stämmer vår kemi...
Då får han till svar
jag en annan läggning har
blir kär i alla blommor, har polygami!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-19 09:51



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den var söt den!
2015-02-21

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt
Kärlek i Rosen*Passion
Bi*Bi*med Flower*Kram
2015-02-20

  ULJO
Den var suverän
2015-02-19

  limerick
Och kanske bi-sexuell???!
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Trodde bi-sexuell
2015-02-19

  Lars Hedlin
HaHA Brilliant!
2015-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt