Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se där, så lätt det är...

Det behövs inget stöd
för att kärleken skall slå rot
det är bara att sätta ner sin fot
och en glöd från början spröd
kan slå upp så röd
då är det ju så klart
bara ta emot!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-19 10:05



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fin och sann. Man måste våga släppa in kärleken.
2015-02-22

    ej medlem längre
Hoppfull och fin!
2015-02-19

  ULJO
Kan så vara
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Fin, den vill nog Corren ta in!
2015-02-19

  Lars Hedlin
Yes riktigt bra denna!
2015-02-19

  Rise Little One
Inte så lätt i praktiken ;)
2015-02-19

    ej medlem längre
Helt, helt riktigt och rätt! :)
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt