Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa misstag slår hårdare än andra, bara att inse


Hur ska jag nånsin kunna förklara?



Folk säger ofta att jag är en bra pappa

Att jag ger dig mycket kärlek o omtanke

Själv undrar jag hur bra pappa jag egentligen är

Som valde en så dålig mamma åt dig.....






Fri vers av klaathu
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-04-11 17:24



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
oj starka ord!
2006-12-14

  VildLilja
Jag blir rörd, och tänker är det så det käns?
2006-04-24

  Daniel_78 VIP
detta var bra, har aldrig hört det sägas på det sättet tidigare,
jag skall ta dina ord och vårda dem för framtiden.
2006-04-11

  madinsane
så tänker jag ofta, fast omvändt, liksom..
hur sjutton tänkte jag..
men, men.. man får kompensera det med att vara ännu bättre..
2006-04-11

  Clara-Fina
Oj, vad bra! För mej, när jag läser den kan jag direkt känna igen mej i det du skriver så i mitt hjärta fastnade det direkt. Det är lätt att vara "efterklok", men om vi inte hade valt den andre dåliga föräldern så hade vi ju defakto inte heller haft våra barn. Men det är ändå så svårt, och ensamt.... Tack för en bra dikt. / Clara-Fina
2006-04-11

  Nettan
Jag nästan gråter när jag läser din text...
inte för att den är dålig utan bara för att den är tragisk och alldeles för ofta är sann. Mycket tänkvärd!
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden