Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min skrivarvän Per "Läsaren" Sörqvist


"Aldrig har svagheten klätt mig bättre"

Orden klingar med bottenklang
Äntligen nåt som är sant

Långt ifrån vinnarnas saga
Nära ett sinne i brand

Du viskar i natten med avsmak
Ändå med eftersmak god

Det vittnar om styrka i striden
En kamp som har kämpats med blod

Ett guld som är prövat i elden
Är det som till slut ska bestå

Aldrig har svagheten klätt mig bättre
Mitt hjärta har börjat att slå




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 448 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-20 16:55



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Fantastiskt!
2015-03-29

  aol
Verkligen ett så vackert berörande skaldestycke
2015-03-05

  Lars Hedlin
varmt berör texten det inre!
2015-02-21

  Bibbi VIP
En gudomlig text.
2015-02-20

  walborg
Blir glad att läsa denna text om Per
2015-02-20

  Per "Läsaren" Sörqvist
Tack Mia! En underbar text att återkomma till!
2015-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text som berör!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia