Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta av guld

 

När kvällen är mogen

och månen den lyser

Då är det kareoke på krogen

och publiken ryser

 

För sjunger det gör han, 

som en riktig kung

Med känsla och ton minsann, 

även då kvällen är ung

 

Hår av gyllne lockar

och ett hjärta av guld

För applåderna han bockar

av tacksam oskuld

 

Tankarna hans är rena

som porlande källvatten

Ögon vackra,  kinder så  lena

 

Ja, att få va'  vän  med honom

är nog 

den största skatten




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 596 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-19 21:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin bild till vacker poesi, ja !
2015-07-16

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2015-02-20

  Unikum VIP
Fin text vännen, som alltid. :-D
2015-02-20

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2015-02-20

  louisegirl
Han låter som en härlig skatt ;)
Jättebra skriftat!
2015-02-20

  Lars Hedlin
Härligt i ton och känsla! kram
2015-02-20

    ej medlem längre
Låter som en fin man det ;)
Bra flyt i denna text!
2015-02-19

  ULJO
Fin betraktelse detta
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda