Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer medvetenhet, Mindre majoritet

Massvis med makulerade måsten
Mannen mulnar mot min magiska miljö

" Moa motarbetar mig, mina mantran.
Mogna män måste
Men Moa, modig misantrop mot mångfalden
Manipulerar med möjligheter, motiv & mål
Matar mig motvilligt med multiversum,
Meditation, moderjord, miljöfrågor, mm"

Makabert Missförstådd
Mannen missar min mening

Människor måste mena mer
Mer medvetet
Menar Moa




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-19 22:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Mer Matriarki - Mindre Man!
2015-02-20

  KattenKin VIP
Wow! Nu blev den ännu bättre, det lossnar!
Coolt!
2015-02-19

  KattenKin VIP
Mysigt mejslade meningar! Min mångbegåvade mysMoa, måla mera! Maximera! Multiplicera!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa