Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


änglarnas hus



hennes steg för mig närmare
in mot city
åh åh åh
allt är tyst
gator ligger tomma
ingen själ syns till
men hör
havets brus
som sakta för oss bort
åh istället hörs vindens sus
men när allting bryts
när natt bli dag
mörkret gömmer mig så att du inte ser
men ser änglarnas hus
mellan sorg och gåtor
hörs det ett enda ljud
åh åh åh
av mina steg
ensamheten finns där
ingenting finns till hands
åh åh åh
bara jag det enda som lyser upp
när vi går längs kalla skyn
ett sken som är så starkt
att det kan skära genom märg och ben
åh åh åh ge mig kraft och liv
som jag har väntat
på dig där
det är i änglarnas hus


hennes steg som för mig närmare
in mot city
åh åh åh åh
allt är tyst
gator ligger tomma ingen själ syns till
men hör havets brus
som sakta för oss bort
åh istället hörs vindens sus
men när natt bli till natt och till dag
men mörkret gömmer mig så att du inte ser
men ser änglarnas hus

änglarnas stad
änglarnas stad
åh åh åh
det är en öde stad
änglarnas stad
änglarnas stad
åh åh
det är en öde stad
änglarnas stad
änglarnas stad




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-20 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez