Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslande förfall

Jag föll framåt in i dig.
I fallet, fångade du mig.
Fångade du mig?

Jag ger min skönhet.
I skönheten, ser du mig.
Ser du mig?

Jag ger min visdom.
Ur visdomen, hör du mig.
Hör du mig?

Jag behagar dig.
Ur behaget, älskar du mig.
Älskar du mig?

Jag föll för en framtid.
I fallet, vem fångade vem?
Fängslade av en illusion.

Jag: Fortfarande frågande.
Du: Fortfarande frånvarande.

Som ett måndagsexemplar av fallskärm
Är vår kärleksrelation
Jag kan bara försöka njuta så länge det varar




Bunden vers av Mysiga Moa
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-20 08:47



Bookmark and Share


  MieMo
Ps. Och det här är inte den dikt som jag tycker mest om (men den är fin). Min kommentar hamnade bara här, för att hamna någonstans. Ds
2015-02-24

  MieMo
Moa, jag kan inte uttrycka vad jag känner när jag läser dina dikter, men det är något... oförklarligt... som en sensommarmorgon på bryggan, ett särskilt ljus, stillheten, som bryts av ett stråk, en kylig doft av höst. Det finns där och ändå inte. Och det enda jag kan säga låter så fjuttigt: Bra!...så jag kommer nog att applådera åt dig, tills jag kan sätta ord på allt.
2015-02-24

  träsnidaren
Snyggt! Härlig rytmik.
2015-02-21

  KattenKin VIP
"Som ett måndagsexemplar av fallskärm är vår kärleksrelation.."

Ska bli spännande att se var du landar.

2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa