Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubblera!

Folk, envingade
änglar, men vid omfamning
flyger de bättre!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-20 11:06



Bookmark and Share


  ULJO
Klockrent uttryck
2015-02-23

    ej medlem längre
Bravo Ewa!
2015-02-21

  lodjuret/seglare VIP
Även i ovanlig form tar sig en kort
fattad text sig ton och ger därför även sinnligt effekt hos envar läsare.
Fyndigt formulerat, fantastisk fantasi.
2015-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2015-02-20

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt
Tänkvärd*
Med 2*Vingars famn
håller det dig i hand
du känner empatiska Vingar Slag
blir Glad*Kram
2015-02-20

  lila fjäderblomman VIP
Ja...! :)
2015-02-20

  limerick VIP
Utmärkt råd du ger här!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt