Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst heter det, se tiden an...

-Ada vad önskar du dig mest?
Frågade hennes Kal uti väst...
Hon sa, ej dags än
men om en tid min vän...
För skottåret kommer väl härnäst...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-20 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt