Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pannkaka

En tugga av livet
smakar så gott
det som står skrivet
i menyn så flott

blir inte alltid som
det såg ut i skrift
en pannkaka för de
som lagat, en underdrift

så en tugga av livet
som såg så bra ut
och snyggt beskrivet
men fadd i din trut

så strunta i att smaka
är ju inte att tänka på
att allt det goda försaka
bara för att kunna få

tro att livets kaka
är bättre i tanken
än att på riktigt smaka
det var ju fanken

äh, hugg in vetja




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-20 22:28



Bookmark and Share


    ryttarinnan
livet är en blandning av olika maträtter men för den lidelsefulle individen, finnes alltid en osmaklig maträtt. din dikt är talande och fint skrivet
2015-02-23

  Solitaire VIP
Men tänk att en enda lördag
segerns sötma få smaka!
Nej ständigt upp som en sol
och ner som en pannkaka
Tänk att ha kontot med miljoner fyllt
Liksom pannkakan med sin blåbärssylt
När det regnar kulor från ATG
Har vi fattiga krakar ingen ske'
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter