Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa skuggor.

 

 

 

I den tysta trädgården
fäller mjuka grenar sina domar
skuggor över gräset
skuggor över mina bröst
och jag längtar
efter den absoluta tystnaden
ingen rör mig styv längre
varför ska jag bry mig
när ensam är stark.

 

I min tysta trädgård
växer doftlös lavendel
sniglar hittar bon att bebo
jag gav upp för länge sedan
och suckar djupt
för dina fingrar gräver fortfarande
hål i min hud
kräver att jag böjer mig
och låtsas njuta.

I den tysta trädgården
springer mössen runt
kittlar min nakenhet
med sina små antenner
och jag hatar tystnaden
låtsas att du är här
slickar sönder mina händer
gnager bort mina lager
älskar mig bortom vett och sans.

 

Som du gjorde en gång.

 

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-20 23:48



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vacker beskrivet full av relaterade känslor men den sista meningen är tung sköter du din trädgård då för det är du som måste få den att växa för att få skörda frukten av din trädgård jätte fint skrivet tack för att du delar med dej och berikar oss tack
2015-02-27

  ULJO
Ett väl levererat budskap
2015-02-23

  Lars Hedlin
Närvaron stark i denna! Gillas mycket!
2015-02-21

  bumerang
Du skriver mig en fysisk känsla.
Vackert känslosamt vemodigt.
Njutbart.
2015-02-21

  RitaBrunner
En tyst trädgård som metafor är så perfekt för det här budskapet! Vackert, sinnligt och vemodigt...
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Erika H