Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
likt fotografen som håller sin kamera som en sköld framför sig?


ordografen

det var genom orden
han såg världen

den metaforiska pennans flykt
över verklighetens papyrus
inte bara tolkade hans verklighet
utan skapade den

somliga kallade det en flykt
ett sätt att dra sig undan

själv var han inte säker

utkristalliserar orden en distans
eller en närhet?

frammanas främlingsskap av benämnande
eller spränger det gränser?

Eller är det som hans engelska kollega skulle säga

Those are not or questions




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-21 00:10



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så sant, snyggt skrivet!
2015-02-21

    ej medlem längre
Håller med föregående talare..

du ser, segelbåten seglar medvinds.. men ingen vet åt vilket håll egentligen, hur kan det finnas väst och öst på ett jordklot? Det beror helt på åt vilket håll man står?

Och ur ett längre-bort-ifrån-perspektiv.. var är vi, i rymden?

är det sista, om det inte är, eller en fråga.. det som egentligen är gåtans lösning, att den kan ständigt variera. Hur ett variabelt, ens kan befinnas som begrepp i något ständigt, är svårt att knäcka.. Koder, för det stora! har du mellan rader.
2015-02-21

    Sefarge VIP
Mästerlig
Betraktelse.
Topp!!
:)
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)