Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rekursiv oförståelse

i tankens mellanrum
mellan första och andra strofen
verkar det som om jag försökte säga mig något

Kanske  lyssnar jag för dåligt
kanske talar jag för tyst
för meddelandet gick mig förbi

att lyssna på den andres tal
medan jag själv talar 
blir inte lättare
för att den andre som talar
är jag själv

 




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 444 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-21 00:35



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Insiktsfulla ord.
2016-03-19

    ej medlem längre
Jag älskar själen som kan uttrycka sig så här och samtidigt problematisera svårigheten med själva uttrycket i sitt självt




2015-02-21

  Drömfångare
Åh, vilken underbar dikt, så insiktsfull :)
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)