Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar som faller

Ljusen är tända

Rosorna på plats

Jag sitter i det

våta gräset

 

Från himlen faller

tårar på den 

vackra stenen

med ditt namn

 

Stillsamt rinner

mina tårar 

Längs kinden

du så ofta smekt




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-21 13:03



Bookmark and Share


  Quasimodo
Sorglig och stark för saknad och förlust!
2018-04-17

  Nils Teodor VIP
Berörande vackert
2017-10-25

  Carl Mikael Fäldt
Vacker sorg i vackra rader
2015-07-12

    ej medlem längre
Berörande och vackert skrivet om saknaden, den svåra..
2015-05-05

  aol
Vemodsvacker sorg så fint skaldat,
2015-04-01

  Carl Mikael Fäldt
Vacker sorg detta!
2015-03-29

  träsnidaren
Vemodigt
Vackert

om sorg och saknad!
2015-03-14

  Ingrid Trolle
Vacker text om sorg
och saknad av en
älskad person
2015-03-12

    ej medlem längre
en text som andas ljuv ärlig och förmodligen mycket lång kärlek
mycket mycket vackert
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om sorg och saknad!
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP