Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Kastrup inför resan till Florens


tanka16feb15

Kön som ringlade
framför säkerhetskollen
tycktes oändlig

Liknade en labyrint
Minotaurus muddrade




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2015-02-21 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP