Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den egocentriska världsbilden


En vara Ingen kan undvara

Dagens vara i Florens
är selfiepinnen
Säljs av svarta killar som ler
Gäller skapa selfieminnen
av det mobilens öga ser
i bildens eviga ögonblick
Spelar ingen roll vad
bara egot får en kick
innan Chronos vänder blad




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-21 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP