Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källskrifts kväde

 

I Kreditkungarnas krets
korrupt korridorpolitik
kosmopolitiska konspirationer
kotteri i konturlös kostym

Knapert & knappt
knogar kastrerade klanglöst
kniper i knäppta koftor
- kausalitetens katekes -
kedjade i kyffen
- katakombernas kvarter -

Karnevalens karriärister krälar
krumbuktar krampaktigt
kryperiets konstfulla krusiduller
kanske kan krusa kräsen krämare

Kasinokartellens kannibaler  
karvar karatkonfekt,
kalasar konst & klenoder
kastar kirrat kitsch & kattguld
klavbinder klentrogen klass 

kickar klumpsummor
& knarkar konsumtion

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av KattenKin VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-02-21 17:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2015-02-23

    ADI Nehlin
mycket bra
2015-02-23

  Lena Renman
Älskar denna! Använder själv detta med allitteration och här har du fått hela konsumtionen i kreativa alliterationen. Bravo!

2015-02-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Så otroligt bra och tänkvärt på bokstaven K! En riktig käftsmäll till de besuttna.
2015-02-22

  träsnidaren
Kanon! Kraftfull käftsmäll.

2015-02-22

  Mysiga Moa
Kolossalt kul & kreativt <3
Samtidigt som din text bär på en djup sanning som verkligen är tänkvärd & viktig.
Du är verkligen begåvad & har en förmåga att kunna skriva om det sorgliga & svarta med en humor som gör att man som läsare vågar ta in sanningen bakom raderna <3
2015-02-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Här har sannerligen bokstaven K vänts ut och in på,hur blir det med resten av alfabetets individuella karaktärer ? Bra koncept,kan bli en hel liten versbok.
2015-02-22

    ej medlem längre
krävande! Kram
2015-02-21

  Marianne Räf
En så dråpligt rolig
allitteration du har
knåpat ihop här...!
Så många k-ord! Bra!
2015-02-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
http://sv.wikipedia.org/wiki/Franz_Kafka
korsordshjälp- karma- kakofonisk- kakofoni- ”K” Kafka…?

2015-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2015-02-21

    ej medlem längre
Otroligt att få till det så bra med samma bokstavs början!
2015-02-21

  Onomatoprofet VIP
Klyftigt komprimerad komposition
2015-02-21

  Staffan Nilsson
Här fick du till det!
Roligt och sant
2015-02-21

  Nanna X
knepigt knåpat!
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP