Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag vet inte mycket
Jag har ingen aning om vad jag känner
Hur känslorna byggs upp
Hur dom möjligtvis rivs ner
Men jag vet att jag vill spendera all tid med dig
Jag vet att jag vill att det ska vara vi
Jag tror att om vi bara vågar
Om vi vågar skulle vi kunna bli riktigt bra
Till och med bäst
Men det är just det
Vågar vi?

Jag vet att vi tänker för mycket
Jag vet att vi känner för mycket

Kanske är det kärlek
För hur vet man vad kärlek är
Det här kanske är vår kärlek
Kanske är det så här det ska vara
Du och jag.




Fri vers (Fri form) av asbm
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-21 16:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

asbm
asbm