Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasin finner friheten

Mosa mig mentalt
Mot mallen "man

Fantasin finner friheten
Fruktan faller fort

Sitt som sten
Sluten Stark Stabil
i Självdestruktivitet

Jag jagar jämt jakande
Jävligt jobbig jakt

Då du definitivt
dömt drömmen dåraktig

leker låtsas lagom
latent lattjolajbans

letar 


längtar

lämnar landet

Lagar likt lego
lever livet 
ljuva lycka




Fri vers (Fri form) av Mysiga Moa
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-21 23:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må den fria fantasin, samt fria friheten, bejakningen utav ditt inre, vara målet för din jakt
2015-02-22

  KattenKin VIP
Lutar åt att leta latent lattjolajbans kanske? ;)
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa