Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarnas drömmar dunkar

Hon förkastar alla måsten
En frihetskämpe, kanske den enda av sitt slag.

Han förälskar sig i sina måsten
  En fablernas fiende, redo att göra om sina misstag.

      Dagarnas drömmar dunkar
                                             
                                     ..Och en dag 


                                                      ...en annan dag

                                                                       ....kanske en dag

Hon förklarar förföriskt om magiska möjligheter
Han förvandlar frånvarande ämnet mot morgondagens matlista


               Vill vara nära
                   när ska hon lära
                      Att välja med sitt hjärta
                          Utesluter inte smärta

                                                                     .....En vacker dag




Fri vers (Fri form) av Mysiga Moa
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-21 23:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fint framfört i känslo toner!
2015-02-23

  Mysiga Moa
Tusen tack för att du stöttar mig så mycket i mitt skrivande!!
Jo orden & känslorna vill bara flyga ur mig & landa på raderna känns det som.
Puss & Kram <3

2015-02-22

  Henning Hson
Snyggt och bra!
2015-02-21

  KattenKin VIP
Vilket poesigeni du är, jag tror inte det är sant så mallig jag blir! Jag vet att du skrivit detta rakt upp och ner nu, eller hur! Fantastiskt, så fortsätt! Skriv lite, även om det bara är pyttelite, men så ofta du kan!
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa