Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le mot mig

Le mot mig medan jag är här
Du vet hur djärvt mitt hjärta är

En dag vänder jag om, föds igen på nytt
Likt svalorna, blir du minnet för en tid som flytt

        Jag är din vän, för evigt är mitt ord
            Dansa mig bort i denna stund
               Spill vin & bryt bröd vid kärlekens bord
                   Skratta högt & kyss John Blund             
                       Säg sanningen om sagorna
                           Att allt var verklighet
                               Ta tiden i din famn
                                  Glöm livet som vi vet
                                      
Le mot mig medan jag är här
För att jag ser, allt du försöker glömma 

Din längtan, passionen ditt hjärta bär
Hos mig så får du drömma 




Bunden vers av Mysiga Moa
Läst 381 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-02-22 00:26



Bookmark and Share


  blått nagellack
vilken fint upplägg du har! jättefint skrivet. älskar sista meningen "hos mig så får du drömma".
2015-09-21

    Silverbjer
Säg sanningen om sagorna
att allt var verklighet.. Wow! Så vackert!
Ett manande till något innerligt nära och viktigt, till någon nära och viktig.
2015-02-23

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört..APPLÅD!
2015-02-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt bejakande kärlekssam
2015-02-22

  Ola Rydberg
Vackert och själfullt
kloka ord
gillade raden
/Skratta högt och kyss John Blund/
bra målat med ord
2015-02-22

    Sefarge VIP
Lekfull blandning
Mellan Ord och "osynliga"
Toner i skön förening.
Härligt skapat!!
:)
2015-02-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ni har en sorts vighet,spänstighet i språket som gör att läsaren rycks med i ordgymnastiken.
2015-02-22

    ej medlem längre
Sagorna ja, här bor kärlek!
2015-02-22

  Mysiga Moa
Vad vacker du är <3
Och vad rörd jag blir av att du blir berörd!! Älskar dig & ditt poetiska hjärta! <3
2015-02-22

  KattenKin VIP
Synd att bord hamnade utanför, men det är smällar man får ta! Låt det vara! Redigera inte bort känslan!
2015-02-22

  KattenKin VIP
Jag gråter nu... du är så jävla fantastiskt med pennan!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa