Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet gör mig åksjuk

Jag bara sprang iväg fast jag borde stannat
Vet inte vart jag ska, vet inte vad jag vill
Jag bara åker med, ett urspårat tåg
Det går snabbt men alldeles för långsamt
Bortom all kontroll, livet gör mig åksjuk
Jag drunknar i mina spyor, självkontroll, vad är det?
Horisonten mörknar, solen har gått ner
Romantiken är borta
Fort, fortare, pang!
Vad ska jag med ryggrad till?
Jag kan ändå inte säga nej
En kapplöpning med döden och ett finger till livet
Vad ska jag med hjärta till?
Jag kan ändå inte måla
Jag tvättar själen med vodka
Vad du än gör få inga känslor för mig!
Bry dig inte om mig för jag är bortom all räddning
Min hjälte är död
Fuck vad ont det gör!




Fri vers av Ziggy
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-22 01:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ziggy
Ziggy