Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag kvar?

Vad har jag kvar?


Utan Gud,
Bara förklaringar.

Utan ödet,
Bara en dag efter en annan.

Utan drömmar,
Bara en långsam verklighet.

Utan framtid,
Bara det suddiga nuet.

Utan…
Bara livet kvar.




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-22 09:56



Bookmark and Share


    carinamnm
Så kloka tankar!
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros