Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det glöder av tvättstuge-poesi

Jag står i min tvättstuga & skriver poesi

Då är jag inte längre fru, utan fri!

 

Jag känner hur orden bränner

Likt en låga som aldrig brunnit ut

I raderna finner jag styrka

Jag skriver själv mina slut

 

En längtan efter en del av mitt jag

Som sakta glömts bort i en vardag

Det nalkas en ny era

Bland overaller dränkta i lera..




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 346 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-22 11:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
frihet i tvättstugan ej att förringa, men fri du bör få vara, alltid, oavsett fru eller ej

må vardagen aldrig försolka din inre utlevning, må den istället dig bejaka

bestyrkt bör du få vandra, skriva dina egna slut, hur du vill
2015-02-26

    Silverbjer
Vilket flyt! Alldeles ypperlig i sin naturliga form, bakom smutsen och en fläckad vardag. Vemodsvackert i sin råa form. <3 Älskar dig!
2015-02-25

  Lars Hedlin
Gillar denna text!
2015-02-23

    Sefarge VIP
Hmm.Poesi
I Dikttvättstugan
Som renar/rensar
Tankar.Fyndigt
Skaldat!!
:)
2015-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!

2015-02-22

  KattenKin VIP
Wow vilka vindar av poesi som luftas bland all tvätt, snyggt!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa