Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I moll eller dur...

Det talas mycket om
vad man önskar, just det
som man helst av allt vill ha
och oftast just ida´!

Men man har ju inte råd just nu! Så synd!

Men varför inte glädja sig åt det man har
att glömma det tycker jag verkligen är en synd!
Att inte uppskatta det mer
ägna det fler
glada tankar
då blir det ju
dubbel glädje för en sen
om en vän på dörren bankar...
Molltänkeriet försvinner och
nya påseendet vinner jaget...

Va´sägs om detta förslaget...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-22 14:57



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärda rader
2015-02-23

    ej medlem längre
Materialism kommer man inte långt med. Fint!
2015-02-23

    ADI Nehlin
Ett mycket bra förslag..gäller att se det vi har runt omkring oss
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt