Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skön het

Det är inte alltid det vackra ger
mer värme än det som inte
är fagert...

Värmen sitter ju inte utanpå
den hörs först när man ser
hur en person agerar...

Det är inte ögat utan örat
som "ser" det ljuvligaste bäst
det är det man ska ta till
om man är ute efter
att få veta vem
som värmer
för en bäst...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-22 15:14



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket klokhet här
2015-02-23

    ej medlem längre
Sant!

"Det är inte ögat utan örat
som "ser" det ljuvligaste bäst"
2015-02-23

    ADI Nehlin
så sant, så sant..kloka ord
2015-02-23

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra skrivet!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt