Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prövning


Jag borde
- för det borde jag väl?

Jag borde inte
- eller borde jag?

inombords
stridande viljor
Jag själv tycker olika

vems lag avgör
vilket Jag är mitt rätta Jag?

den inre prövningen
den ingen ser
ingen annan vet

frestelse
osäkerhet
tvekan

när du dömer

låt dig inte frestas var hellre osäker tveka ett ögonblick

innan du dömer annan
för det du själv just gör




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-22 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP