Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Domen i Florens


renyu17feb15

Vi tände var sitt
ljus i Domens dunkel för
de nära kära




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-22 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP