Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnfall II



som när du sover
och blir mitt enda fönster
jag inte kan stänga igen

när jag tvingas luta mig för mycket
mot dina stjärnor
som aldrig slutar lysa ikapp

då vet jag
att vi snart faller ned i samma dröm

och jag undrar
släpper du in mig då





Fri vers (Fri form) av evana
Läst 449 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-22 20:23



Bookmark and Share


    glasa VIP
ljuvligt nära
och underbar
andas
2015-02-26

  Lars Hedlin
Stark i känsla och i utförande..Kram
2015-02-23

  Quasimodo
Den här pendlar mellan en slags öppenhet, men också tvång och låsning. Som avslutning känns en önskan och längtan men också ett utanförskap!?
2015-02-23

  Ola Rydberg
väldigt vackert
2015-02-22

    ej medlem längre
Känslosam & vacker text
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana