Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina bidrag till haikuverkstaden i går.


Två Haiku i februari



Zlatan

hans storhet hyllas

på ett frimärke



Töväderslek

vid bäcken

barnens porlande skratt




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-22 20:34



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tycker mycket om dubbeltydigheten
med "porlande". Båda är fina.
2015-03-14

    Annika J
Vi är många som då och då skriver en haiku här på Poeterna.När jag läser dina två inser jag att du är rasande skicklig!Jag har en del att lära!
2015-03-01

    ej medlem längre
Intressanta rader att stanna upp vid.. anar en tveksamhet inför att hylla med ett frimärke... en liten papperslapp med klister på baksidan.. och är det barn eller vattenvirvlar som porlar.
2015-02-23

  Rosmarin
Ettan gillas skarpt. Den måste ha fått en del röster?
Tvåan är fin.
2015-02-23

  Gunwale VIP
Det lilla frimärket och dom små glada som leker ...i väderleken... jättefint!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva