Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem lyssnar?

vem lyssnar
på tystnaden

de som inte hör

de som inte ser

eller de som inte
vågar se

in i livets öga




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 436 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-23 01:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant filosofisk frågeställning i fin poetisk form.
2015-02-25

  Lars Hedlin
Verkligen bra..JA det gäller att lära sig lyssna även på tystnaden ibland..kram
2015-02-23

  walborg
ingen av dessa, tror jag ..
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington