Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta

Ursäkta , men jag måste nog rida vidare på större och snabbare äventyr, sade grevinnan.
Naturligtvis, svarade greve Adelsporre
och sköt sig själv i tinningen,
med sitt alldeles egna
artilleri




Fri vers (Fri form) av Kaptenlöjtnant
Läst 660 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-02-23 12:23



Bookmark and Share


  passeragå
En rungande applåd för denna lilla storhet.
2015-05-07

  M M Mannheim VIP
Det var att ta till stora ord....eller jag menar stort artilleri!
2015-04-08

  Schizooliza
Semantisk ordkonst som sporrar sinnena till högre höjder.:))
2015-04-03

  SimoneBeatrice
Kan inte beskriva i ord varför, men jag ÄLSKAR den här! Super!
2015-03-01

  objekt3
fred, kan juh, som en sossezombie, ba bräka, som rödmålade får?

https://www.youtube.com/watch?v=PSd2R5_OSRw

2015-03-01

  Federico Romano VIP
Häftiga ord..
2015-02-23

  KattenKin VIP
Underbar! :)
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant