Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i tystnader


mina rum





en hund
stelnar i sig själv
jag står vid gränsen
vid taggtråden
andas dimma
snöblandat regn
ser bortöver ängen två nötskrikor
en människa
men inte dig
letar med blicken överallt
men du finns
ingenstans




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-23 12:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja
taggtråd
2015-02-24

  Lena Själsöga Keijser
det är fint
se dina ord här
ord vilka målar liv med insiktsögon

dessa ord
andas smärta

2015-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om saknad!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar