Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


Rymdens hemlighet

Jag såg himmelens alla
stjärnor när mörkret
sakta föll – långt där
ut i rymden, alla glänste
de som guld


Ett sandkorn utgör jorden i
evighetens rum, och kort
är hela livet, ja som en
blixtrande sekund

Jag stod där på balkongen
och tanken blev så klar – jag
måste vårda livet den tid
som jag har kvar

För inget går att ändra att
ångra eller så – då är det
bästa att glädjas åt varje
nyväckt vår…..





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-23 17:48



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKERT LINDHA.

KRAM FRÅN SW.
2017-02-24

  Kim VIP
Mycket fint skrivet! Och om vi återföds eller inte det vet vi ju inte. Lika bra att försöka ta vara på tiden här ändå!
2015-06-15

  Palett
Så vacker , så fin dikt med så viktigt innehåll. Den bokmärker jag !
2015-03-02

  Änglaögon
Så fint poetat, ett tankeväckande ögonblick.
2015-02-24

  Lars Hedlin
Verkligen bra skrivit :)
2015-02-24

  Ljusletaren
"Och tanken blev så klar" så sant och visdomsfullt sagt *tack*
/kram
2015-02-24

  soligajag_1 VIP
Tänk så rätt du har , vårda livet !!
Ta vara på den tid vi har kvar!!
2015-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
O, så fint...ja, man får ta vara på det som bjuds...
2015-02-23

    ej medlem längre
Tänkvärd text.
Fint diktat!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson