Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns på bussen en semester i Danmark


Nakenakt

Leker dig smeker dig
skutan går så länge skutan är min
tutar på dig loggar in lägger an på dig
du är så snygg särskilt snygg när du jagar mygg helt naken
å jag ligger i sängen å du jagar och dödar för den goda saken
vi räknar myggorna i taket
jag ljuger inte när jag skrattar
nakna män sedda i underifrånperspektiv berikar mitt liv
Nakna män på jakt med smällan i högsta hugget
vill ligga här
så söt du är
när kroppen vinglar.




Övriga genrer (Satir) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-23 19:03



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Ha ha gillar denna!
2015-02-24

  KattenKin VIP
Så söt sänghistoria!
2015-02-24

  Lars Hedlin
*ler* Helt underbart framfört!
Like It A Lot! :)
2015-02-24

  Måna N. Berger
Det är alltid roligt att se en stor jägare i sin fulla prakt, scenen skildrar du helt lysande: "du är så snygg särskilt snygg när du jagar mygg helt naken
å jag ligger i sängen å du jagar och dödar för den goda saken"
Ditt tonfall är obetalbart äkta och skrattlystet!
2015-02-24

  lodjuret/seglare VIP
Kul om flygfän och ömhet
som om 'glöm aldrig det'
sjunger i nattens ljuva timma
utan att på minsta vis rimma
bara går på i tysta fjät
2015-02-23

  i af apa
härligt
bångstyrigt...!
2015-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Du har målat en bild med dina ord.
Ser den tydligt för min inre syn.
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP